Life coaching

Nagyon sok nehézségen megyünk keresztül az életben, így szinte magától értetődő, hogy egy idő után elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal. Ami miatt pedig még nehezebb, hogy a folyamatosan változó világunkban a magunkkal hozott ismeretek (szerencsére) már nem egészen kielégítőek, így minket szolgáló minták helyett legtöbbször tévképzeteket, fals hitrendszereket hiszünk a sajátunknak, amik meghatározzák az életünket. 

A hitvallásom fontos része a felelősségvállalás. Azért amit teszek, és amit mondok. Hiszem, hogy a mai világban erre van most nagyon szükség, beleállni az életünkbe.  Nincs viszont bántalmazás, mutogatás, nem csernus doki vagyok. Hibázás van, hibáztatás nincsen. Teljes támogatás van, motiválás nincsen. Biztonság és empátia van, megszégyenítés nincsen.

Azáltal, hogy folyamatosan frissítjük (és időnként megkérdöjelezzük) az ismereteinket magunkról, a körülöttünk lévőkről és a világról, elkerülhetjük, hogy dogmatikus rendszerekben és egy elszigetelődő társadalomban éljünk. 

Tudom, hogy nem egyszerű feladat, és elhiszem, ha sok olyat hallottál vagy tapasztaltál, ami megnehezítette elhinned, hogy az emberek szeretnek, támogatnak, elfogadnak, látnak és megbecsülnek. Nekem sem megy mindig. Azért dolgozom, hogy megnézzük, valóban így van-e.

Remélem hamarosan találkozunk!

                                                                                    Andris 

Úgy érzem, hogy olyan eszközökkel és ismeretekkel tudlak segíteni az utadon, amely egyrészt ötvözi a régi, valódi bölcsességeket a mai modern szemléletekkel és tudással, amelyet emberközeli és gyakorlati módszerekkel szeretek megosztani másokkal. 

Teljesen természetes, hogy olykor azzal találod Magad szemben, hogy nem tudsz megoldani mindent, vagy akár azon mérgelődsz, hogy miért nem tanított meg senki az évek során bizonyos dolgokat. Ha pedig valamit  nem tudunk, akkor elmegyünk olyanhoz, aki esetleg járt már hasonló helyzetben és segíthet nekünk.

Férfi tudatosság coaching

A Modern Férfi

2021-ben a világnak olyan Férfiakra van szüksége, aki öntudatra ébredt, érzékeny, képes vállalni saját magát és a felelősségét a világban. Tudom, hogy ez nem egyszerű feladat, pláne úgy, hogy közel sem kaptuk a legjobb mintákat. Az elvárások nagyobbak, mint valaha, viszont az elérhető lehetőségek száma is.  A coaching folyamat során – amit akár mentorálásnak is hívhatunk – azon dolgozunk, hogy olyan Férfi váljon belőled,  ̶a̶m̶i̶l̶y̶e̶t̶ ̶s̶z̶e̶r̶e̶t̶n̶é̶l̶ , aki képes több jót hozni ebbe a világba azáltal, hogy megismeri Önmagát. Egészségesebb emberi kapcsolatok, egészségesebb önérzet, stabilabb és nyugodtabb lét ebben a világban, kaland, támogatás. Ezek azok a célok, amiket kitűztem magamnak, és ezek azok a célok, amelyeket Neked is segíthetek közelebb hozni.

Erdőjárás

Van úgy, hogy a kanapé és az ismert környezet határt szabhat a fejlődésnek. Többek között ilyenkor szoktam úgy dönteni, hogy ideje a környezetváltásnak.

Az erdőjárás során a természetet vesszük igénybe, hogy lehetőséget biztosítson arra,  könnyebben kapcsolódjunk az érzelmeinkhez és megéljük őket teljes valójukban. Az erdőjárás során olyan környezetet teremtünk, ahol meg tudod élni és kiadni azokat a felgyülemlett és elfojtott érzelmeket, amelyeket sajnos nem tanultunk meg feldolgozni az életünk során. 

Ez egy olyan folyamat, amibe bele kell tanulni. Újra kondícionálni a testünket, az idegrendszerünket, hogy olyan nehézségekkel is szembe tudjunk nézni, amikre korábban nem voltunk képesek.