erasmus-min
Ha részletesen szeretnél olvasni az Erasmus+ról, itt olvashatod el a cikkemet róla.

Ingyenes nemzetközi utazás és programok fiataloknak

Az Erasmus+ az Európai Bizottság kezdeményezése, amelynek keretében civil szervezetek biztosítanak lehetőséget fiataloknak, hogy megismerjék és felfedezzék Európa országait, és annak lakóit, miközben izgalmas programokon vesznek részt, ráadásul ingyen!

Az Erasmus+ lényege az európai egység erősítése a fiatalokon keresztül, akik az EU támogatásán keresztül juthatnak el a kontinens országaiba, ahol az EU számára fontos témák (pl. Vállalkozókészség, környezetvédelem, önkéntesség, társadalmi befogadás, önismeret, mentális egészség) egyikében sajátíthatnak el tudást több tucat európai fiatal társaságában.

Sabai Training Egyesület

Az Egyesületünkkel azon dolgozunk, hogy minél több fiatalhoz jusson el ez az egyedülálló lehetőség. Amellett, hogy külföldi ifjúsági programokra segítünk eljutni, Magyarországon is szervezünk nemzetközi csereprogramokat, ahol a fókusz természetesen a közösségen, az önismereten, a természeten és az egymással való kapcsolódáson van.

Ha valamelyik programunk felkeltette az érdeklődésed, irány a weboldalunk, ahol folyamatosan frissül a lehetőségek tárháza!

lumos-min