Hol találkozunk?

Közös Égi Tér Férfi-kör

2019 elején megfogalmazódott bennem az elhatározás, hogy szeretnék lehetőséget adni a Férfiaknak is arra, hogy megnyíljanak. Az utóbbi évtizedekben elkezdődött a férfiak teljes (képletes) kiherélése, és jó példák híján egyedül próbáljuk kihozni a legtöbbet az életünkből. 

Ez a megoldás – a jelenlegi helyzetet elnézve – nem működik. Az érzelmekről való teljes lekapcsolódás, a céltalanság, a frusztráció feldolgozatlansága, a megértés és empátia okozta magány, ezek mind olyan tényezők, amit miatt nem csoda, ha azt érzi az ember, hogy teljesen magára hagyták. 

Ezt az űrt szeretném betölteni a Férfikörrel, hogy újra lehetőség legyen az egymáshoz és saját magunkhoz való kapcsolódásra, hogy megszégyenítés helyett támogatást, hibáztatás helyett felelősségvállalást gyakorolhasson a 21. századi Férfi. Ennek is köszönhetően úgy érezheti magát, hogy (jó) helye van a világban. Egy biztonságos, erőteljes, támogató környezetben van lehetőség olyan eszközöket elsajátítanod, aminek köszönhetően tisztábban tudod látni saját magad és a világot, kapcsolódni tudsz az érzéseidhez és az erődhöz, valamint valódibb, egészségesebb kapcsolatokat lesz lehetőséged kialakítani.”

A Férfikör során egyrészt a résztvevők által behozott témákat, történeteket beszéljük meg és beszéljük ki, ezenfelül az adott témához tartozó elméletet vesszük át, amihez sok esetben kézzelfogható gyakorlatok is tartoznak.

férfikör

Közös Égi Tér Dobkör- és Énekkör

Nincs olyan hogy jól vagy rosszul énekelsz. A hangod vagy rendben van, vagy rendkívüli.

● Játszottál-e már a hangoddal?
● Ki mered-e engedni a hangodat?
● Énekeltél-e már felszabadultan?
● Meg tudod-e engedni a benned lévő érzéseket?

A sámándob, illetve a dobkörben énekelt dalok hatalmas erővel rendelkeznek, a résztvevők pedig megtapasztalhatják a dob és a dalok pozitív hatását.

Fontos, hogy nincs szükség énekléssel vagy zenéléssel kapcsolatos előzetes tapasztalatra.
Mélyen hiszünk abban, hogy minden közösségi élmény egy lehetőség a fejlődésre. Ezért is kötjük össze a dobolást és az éneklést a beszélgetéssel, hogy verbalizálni is lehessen
az átélt élményeket. Minden alkalommal nyitókörrel kezdünk, valamint bátorítunk mindenkit arra, hogy akár a dalok között is ha volt valamilyen megélése, azt nyugodtan ossza meg a
csoporttal, ugyanis nagy ereje van a kimondott felismeréseknek.

Ezt az eseményt Neked ajánljuk ha:
● rá szeretnél találni a hangodra egy biztonságos közegben
● megtapasztalnád, milyen felszabadultan énekelni
● szeretnél töltődni és kikapcsolni a dalok, valamint az éneklés által
● megismernéd Önmagad egy új szemszögből a hangodon keresztül
● újfajta közösségi élményben szeretnél részt venni
● szeretnéd őszintén megosztani azt, ami épp benned van

Az eseményt lent találod.

 
Dobkör
Tavasztól őszig a Gellért-hegyen zenélünk szerdánként
Ősztől tavaszig pedig a Napalatti Közösségi Térben Budapest belvárosában
Balázzsal, és a hely tulajdonosával, Dorkával

Otthonklub

Eredetileg Filmklubnak indult, aztán a folyamatos eseményeknek köszönhetően egy rendszeresen összejáró, stabilan növekvő közösséggé alakultunk. A cél az volt, hogy mindenféle közösségi esemény teret kapjon, legyen az mantraéneklés, filmezés, közös főzés, társas, vagy akár csak egy kellemes beszélgetés. Ez a csoport most kezdi kinőni magát, így márciusban már az első elvonulásunkat tartjuk.

Csodálatos nézni, ahogy egyre több ember fordul meg nálunk, ezáltal is bővül azok köre, akik valami újat adnak hozzá a csapathoz. Te mit hoznál be közénk?

égő szív-min

Tűzklub

Szeretem a közösségi programokat a szabadban tartani. A Tűzklub egy olyan esemény, ahol a tábortűz körül lehetőségünk van a történeteinket, gondolatainkat megosztani egy támogató közegben.

 Amire számíthatsz : 

  • Őszinte és érdekes beszélgetések
  • Önismereti játékok és feladatok
  • Kellemes társaság és természet

Közelgő események

Közös Égi Tér Férfi-kör Zárt csoport

2022.02.26.-06.26. 
 Budapest
Max létszám: 12

Otthonklub Elvonulás

Nyáron

 

 

Közös Égi Tér Dob- és Énekkör

Minden szerdán 18:00
Napalatti Közösségi Tér

Otthonklub Piknik

Hamarosan