Szia, Abaffy András vagyok, tök jó, hogy itt vagy!

A küldetésem: Nyitott szívvel élni

Az embert keresem az emberekben, akikkel közösséget építekhetek. Szeretem a valódit. Amikor megnyilvánul, kitisztul, megjelenik, alkot, sír, nevet, él. Ezt keresem hosszú ideje.

Csodálatos érzés, amikor valaki csak úgy tud lenni, ahogy van. Nem kell palástolni, elfedni, rejtegetni, hanem lehet csak LENNI. Azon az úton indultam el, hogy ehhez segítsem hozzá azokat, akik körülöttem vannak.

Ismerj meg közelebbről


Amióta abban a világban élek, ahol nagyban jelen van a támogatás, az elfogadás, és a közösség szelleme, olyan dolgok történtek, amit el sem tudtam képzelni korábban.

Nap mint nap azon dolgozom, hogy tágítsam azt a kört, ahová nyugodt szívvel jöhetnek az emberek, ahol megoszthatják azt,
amit épp éreznek, és ezen felül találkozhatnak saját magukkal kihívásokon, kalandokon keresztül.

Mert a nyitott szívhez a kalandon keresztül vezet az út.

A színpadon Jordan B. Petersonnal a Brain Bar fesztiválon
Az Inspire Club “Storytelling workshopján” az
ítélkezéseimről meséltem.


Én egy kakukktojás vagyok, ehhez hozzászoktam az évek során. Régebben sokat bántottam magam miatta, hogy mindig ki akarok tűnni, és érdekes módon, ahogy elkezdtem kevesebbet bántani magam, már nem is akartam mindig kitűnni.

Érdekes, ahogy változik az ember. Úgy érzem, ez a fajta önreflexió az, aminek az egyik legtöbbet köszönhetem, és amelyik folyamatosan a fejlődés irányába visz. Mert ez az én felelősségem, és Téged is erre bátorítalak.

 

A másik jelző, amit idehoznék, az az opportunista. A szembejövő lehetőségeket folyamatosan megragadtam, így tudtam bejárni egész Európát (ez Neked is lehetőség), megismerni fantasztikus közösségeket, vagy beszélni több ezer ember előtt. Szokatlan vagyok tudom. És már sokkal jobban tudom szeretni a szokatlanságomat, mint korábban.

Szeretnék számonkérhető lenni, ha nem értenek velem egyet. Itt jön be újra az én felelősségem. Hogyan reagálok, ha én hibázok valamit? Ha az én szándékom jó, és a fejem tiszta, akkor nincs miért nem vállalni a felelősséget.

Ha velem dolgozol, ilyet fogunk játszani. Teljes elszámoltathatóság, teljes felelősségvállalás, viszont semmi bántalmazás, nem csernus doki vagyok. Hibázás van, hibáztatás nincsen. Teljes támogatás van, motiválás nincsen. Biztonság és empátia van, megszégyenítés nincsen. 

Teremtsünk együtt egy támogató és szeretet alapú társadalmat! 

Amit csináltam/csinálok

Odafigyelek a másikra

Nemzetközi tréningeken tanultam
csoportvezetést és facilitálást

Megalkottam a Közéletünk Férfi-kört

Okleveles Life és Business Coach végzettségem van

Átestem egy Férfivá avatáson Új-Zélandon

Jelenleg Integrál Pszichológiát tanulok
az Integrál Akadémián

Merültem jégben és jártam parázson (YinYang af)

Amit nem csináltam/csinálok

Nem végeztem el a Szabó Péter intenzívet

Nem foglak motiválni

Nem voltam Network Marketing (lánykori nevén MLM) csapat elkötelezett tagja, hogy megízleljem a szabadság ízét, de aztán rájöjjek, hogy én egyedül is meg tudom élni az álmaimat és bátran kilépjek a jutalékos rendszer bizonytalanságából

Nem fogom a nehezen megengedhető, kellemetlen érzéseidre azt mondani, hogy az csak az egód 🙂